FORVENTET ÅRLIGT AFKAST

12-15 %

Marked

Det nordeuropæiske elmarked


Nordic Power Trading handler med finansielle elkontrakter på den nordiske elbørs NASDAQ COMMODITIES samt på den Europæiske Energibørs EEX.

I en verden, hvor alle taler om vind og sol, skaber vi forretning og afkast på baggrund af netop vejret. Vi har succes i kraft af vores mangeårige erfaring, stærke analysekompetencer og indgående markedskendskab.

Tålmodighed lønner sig på det nordeuropæiske elmarked. Over en investeringshorisont på tre til fem år er der et stort potentiale for afkast, fordi elpriserne svinger så meget.

– Bjarne Walbech, stifter og direktør i Nordic Power Trading

Hos Nordic Power Trading har vi elhandel som hovedkompetence, og vi kender de mekanismer, som påvirker prisdannelsen i elmarkedet. Derfor er vi altid på forkant med udviklingen og kan reagere hurtigt på selv små hændelser, der gør forskellen på succes og fiasko.
 

Et højt afkast med en afbalanceret risikoprofil

Vi agerer på et marked, hvor proaktivitet er en selvfølge, og hvor det er altafgørende at have fingeren på pulsen. Det har vi hos Nordic Power Trading, og det er netop grunden til vores investorers succes.

Priserne er præget af de varierende nedbørsforhold i Norge og Sverige, hvor elproduktionen er domineret af vandkraft. Dette kan vi udnytte til at skabe afkast for vore investorer.

Det nordeuropæiske elmarked er vores professionelle hjemmebane, og vi tilbyder investorer mulighed for et højt afkast med en afbalanceret risikoprofil på dette marked.
 

Book et uforpligtende investeringsmøde

Bliv kontaktet af Nordic Power Trading med henblik på en uforpligtende snak om dine muligheder for succes på elbørsen.

Kontakt os her ►

INVESTERING I ENERGI

STABILE AFKAST OPNÅES GENNEM DIVERSIFICERING PÅ FLERE MARKEDER

Læs mere her