Afkast 2019:

 

  • Nordic Power Trading Fund:       29,6% 
  • Nordic Power Trading Europe:   36,3%

Marked

Det franske elmarked – Afkast 2019: 47,4%


Hos Nordic Power Trading har vi mange års erfaring med handel af finansielle elkontrakter på den nordiske elbørs, NASDAQ COMMODITIES. Derfor har vi ført dette succeskoncept videre og handler nu også med elkontrakter på det franske elmarked via elbørsen European Energy Exchange.

Nordic Power Trading France A/S er baseret på de samme egenskaber og strategier, som har gjort Nordic Power Trading Fund A/S til en succes på det nordiske elmarked. Nøgleordene er vores mangeårige brancheerfaring, stærke analysekompetencer og indgående markedskendskab, som vi bruger til at udnytte potentialet og de gode muligheder for afkast på det franske elmarked.

Det franske marked er kendetegnet ved, at mere en 70% af produktionen af el kommer fra a-kraftværker. Det er noget vi kender både fra det svenske og finske marked, og vi ved derfor, at det giver gode indtjeningsmuligheder. For at kunne skabe indtjening, holder vi hele tiden øje med driften på samtlige a-kraftværker via vores overvågning af markedet, idet Frankrig er et gennemreguleret marked.

En sikker og transparent markedsplads

Stifter og direktør i Nordic Power Trading, Bjarne Walbech, har mere end 15 års erfaring med handel på elmarkedet, og han ser det franske elmarked som et marked, hvor der vil være gode muligheder for profitable forretninger i løbet af de kommende år.

Det franske elmarked ser yderst spændende ud. Derfor går vi ind i dette marked nu for at kunne profitere af de gunstige markedsvilkår.

– Bjarne Walbech, stifter og direktør i Nordic Power Trading

Den europæiske energibørs er kendetegnet ved at være en sikker og transparent markedsplads, og vi har derfor mulighed for at tilbyde investorer et højt afkast med en afbalanceret risikoprofil på det franske elmarked.

Book et uforpligtende investeringsmøde

Bliv kontaktet af Nordic Power Trading med henblik på en uforpligtende snak om dine muligheder for succes på det franske elmarked.

Kontakt os her ►

Vidste du at

Nordic Power Trading Fund A/S siden 2010 har haft et afkast på:

>133%

Læs mere her